Imate knjigu na engleskom, njemačkom, francuskom, španolskom, portugalskom ili italijanskom jeziku, a nemate novaca za izdavača ili Vas je nešto drugo spriječavalo da istu objavite.  Amazon.com Vam nudi jednostavan alat ( Kindle Direct Publishing ili skraćeno KDP) da svoju knjigu objavite u Kindle formatu i ponudite je milionima vlasnika Kindle e-čitača. Knjigu možete objaviti Na Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr, Amazon.it

Ovisno o ciljanom tržištu cijenu svoje knjige možete odrediti u US dolarima GB funtama ili eurima. Objavljivanjem knjige postajete dostupni ( osim milionima kupaca Kindle uređaja) i za  Kindle Cloud reader, te naravno svima koji imaju Kindle app za iPad, iPhone, iPod touch, PC, Mac, BlackBerry, Android uređaji i  Windows Phone 7.

KDP nudi alate za najpopularnije OS (Windows, Linux i MAC ) kao i neke plugin-ove za jednostavniju obradu i manipulaciju tekstovima. Naravno tu je i podrška korisnika kao i nezaobilazni FAQ.

Za više informacija posjetite KDP.

Izuzetno mi je zadovoljstvo ako sam nekoga potaknuo na objavljivanje knjige ( nekog teksta, priručnika i sl), a zadovoljstvo će biti veće kada neko objavi knjigu staviti link prema istoj na ovim stranicama.

Sretno!!!

p.s. pametno sa konstruiranjem cijene, računajte na kojem tržištu objavljujete knjigu.

KINDLE STORE

 

 

 

 

Oglasi